Leuke activiteiten om te ondernemen met kinderen

Leuke en ondernemende activiteiten doen samen met je kinderen is niet altijd eenvoudig. Kinderen zitten vaak liever thuis achter de pc of spelen videogames. Toch zijn er genoeg activiteiten waar je een kind net zo enthousiast voor krijgt als het spelen van videogames. In deze blog zijn genoeg tips te vinden om herfstactiviteiten met kinderen te ondernemen.

Het bos

Ga het bos in met de kinderen. Dan zijn er genoeg activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld spelletjes spelen met elkaar. Paddenstoelen spotten is altijd heel leuk. Lekker door de bladeren banjeren, opzoek naar de mooiste stukjes natuur. Let wel op dat je een paraplu meeneemt. De kans is groot dat het regen, het is immers herfst. Zelf heb ik een stevige windproof paraplu van de Plushop aangeschaft.

Vliegtuigspotten

Ja inderdaad, vliegtuigspotten. Neem de kinderen mee naar een spottersplek om vliegtuigjes te spotten. Bijvoorbeeld op het Polderbaan bij Schiphol. De kinderen zullen gefascineerd zijn door de vliegtuigen.

De Hoge Veluwe

Wilde dieren spotten. Daar hoef je kinderen echt niet enthousiast voor te maken. Daarom is het een absolute aanrader om je kinderen een keer mee te nemen naar de Hoge Veluwe. Je kunt er bovendien ook andere activiteiten doen met de kinderen Ga klimmen en klauteren met de kinderen. Opties te over op de Hoge Veluwe dus om je kinderen te vermaken voor een dagje.

Pretpark

Een pretpark is ook altijd een goede optie. Gillend in de achtbaan, die lekkere suikerspin en de zelf in de rij staan voor een attractie. Eigenlijk is alles leuk aan een dagje uit naar een pretpark met de hele familie. Een en al gezelligheid!

Maar eigenlijk maakt het niet uit wat je doet. Als je het maar samen doet. Het gaat om de gezellige tijd di je samen doorbrengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.