De nieuwste herenmode voorjaarstrends bij Suitable

Suitable Shop is een webshop gespecialiseerd in casual herenkleding. Suitable geeft jou graag stijladvies en zo ook dit voorjaar staat de webshop weer klaar om jou van de nieuwste trends te voorzien. Kijk je mee naar de nieuwe kledingtrends van het voorjaar 2018?

 

  1. Sweaters

Dit voorjaar zijn sweaters weer helemaal in. Dit comfy kledingstuk is natuurlijk van alle tijden, maar dit voorjaar ligt de focus extra op een lekkere zomerse trui. Sportief, comfortabel en toch stijlvol. Bij Suitable kun je van meerdere merken sweaters vinden. Je kunt bij ons herenkleding kopen van o.a. Napapijri, Tommy Hilfiger, Ted Baker en natuurlijk het eigen merk Suitable, die veel leuke sweaters hebben. Een sweater met pastelkleuren geeft helemaal een zomerse uitstraling en zo komen we dan ook bij de volgende trend.

  1. Pastelkleuren

Pastelkleuren lijken ieder voorjaar de kop op te steken. Het blijven natuurlijke dan ook mooie zachte frisse kleuren. Mintgroen en lichtgeel zijn de kleuren die je ook dit voorjaar weer terug gaat zien komen. Dit jaar vooral gecombineerd met kleuren die een contrasterend effect hebben. Selecteer bij Suitable op kleur en je hebt zo de mooiste zomerse kledingstukken te pakken!

 

  1. Streepjes

Dit voorjaar zullen we in veel collecties ook het streepjespatroon terugvinden. Deze zomerse speelse uitstraling zullen terug te vinden zijn in shirtjes, bloesjes, vesten en truien. Zowel dikke strepen als dunnere patroontjes zijn dit jaar weer van de partij.

 

  1. Opvallend

De trends deze zomer zullen niet onopvallend blijven maar plaats maken voor uitdagende patronen. Aparte prints en contrasterende kleuren zijn het helemaal deze zomer. Opvallende patronen in combinatie met luchtige kledingstukken zoals wijde polo’s zijn het helemaal. Wijdere kledingstukken zijn het huidige modebeeld en zien we ook nu in de trends weer terug.

 

  1. Sokken

Je zou het niet denken (of misschien toch wel), maar we zien steeds vaker mensen die hun sokken showen. Happy socks nemen de modewereld over. Sokken lekker opvallend in de schoenen. Het kan dit voorjaar allemaal. Felle kleuren en spannende patroontjes maken de outfit vrolijk en fris. Durf jij deze nieuwe trend aan?

 

Shop ook de nieuwe trends op de website van Suitable Shop. Shop jouw herenkleding online en breng de zomer en lente stijlvol door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.