3 tips om je outfits te upgraden!

Als je er goed uitziet voel je je zelfverzekerder en zullen veel dingen een stuk makkelijker worden. Omdat het niet voor elke man even makkelijk is om goed gekleed door het leven te gaan zullen we in dit artikel enkele tips geven die jou kunnen helpen bij het verbeteren van je kledingstijl!

Investeer in goede basics. Een outfit bestaat over het algemeen uit een combinatie van een aantal basics en speciale items die iets gewaagder zijn. De basics moet je zien als het fundament van je outfit. Als deze er niet goed uitzien zal het afdoen aan je hele outfit. Het maakt dan dus niet meer uit als je een ander mooi item draagt. Het is dus verstandig om te investeren in een aantal goede basics. Ik vind mijn basics meestal op http://www.suitable.be/ Vooral de kwaliteit is erg belangrijk, want je zult deze kledingstukken het meest dragen. Als je een spijkerbroek koopt, probeer dan te investeren in eentje die jouw goed staat, lekker zit en van goede kwaliteit is. Dit geldt ook voor je overhemden en t-shirts. Zien deze er goed uit, dan ziet de rest er automatisch ook beter uit!

Een andere manier om er een stuk beter uit te zien, is het dragen van kleding die jou goed past. Dit betekent dat de kleding de vormen van jouw lichaam goed accentueert. De kleding hoeft niet gelijk strak te zitten, want dat is natuurlijk weer erg oncomfortabel. Als je herenkleding koopt kun je specifiek opzoek gaan naar “slim-fit” kleding. Deze kleding valt over het algemeen iets strakker dan een “regular-fit”.

Tot slot is het aan te raden te kijken naar anderen. Ken je iemand die er goed uit ziet? Bedenk je dan hoe het komt dat zijn outfit zo goed is? Als je dit hebt ontdekt kun je je eigen stijl hierop aanpassen!

Nieuwe trend

de nieuwste trend in kleding is stickers op je kleding. Hiermee kun je je eigen kleding personaliseren. Je kunt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.