Welkom bij Brandssupplier!

Filter

Merk
Serie

Tassen online kopen

Brandssupplier biedt een groot assortiment met tassen aan van A4 tassen, cameratassen, heuptassen, messengerbags en posttassen voor geweldige prijzen. De producten zijn onder andere Eastpak tassen, Aunts & Uncles tassen, Samsonite tassen en Cowboysbag tassen. Een tas is een mode accessoire die tegenwoordig een outfit echt kan afmaken. Al onze producten zijn van top kwaliteit maar ook zeer scherp geprijsd, helemaal wanneer u onze kortingscode gebruikt! Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.  

A4 tassen

A4 tassen zijn zeer geschikt voor op het werk of school. De tas is namelijk zo ingedeeld dat er vrijwel altijd een laptop in kan. Vrijwel al onze A4 tassen zijn gemaakt van leren en daarmee dus ook zeer duurzaam. 

Cameratassen

De cameratassen van BrandsSupplier zijn scherp geprijsd en van super kwaliteit. Een product zoals een camera stopt u niet zomaar in een rugzak. U wilt namelijk de camera beschermen tegen krassen, zand en stof. Daarnaast biedt een cameratas ook de enige luxe, omdat vaak al uw accessoires er ook in passen.

Heuptassen

Binnenkort op vakantie, een weekendje weg of misschien wel langer? Neem een heuptas mee! De heuptassen van BrandsSupplier zijn ideaal voor dit soort uitjes. U heeft op deze manier namelijk altijd de belangrijkste spullen bij de hand! Denk hierbij aan uw portemonnee, uw telefoon en uw sleutels. BrandsSupplier heeft heuptassen in alle soorten en kleuren dus kijk een snel in de collectie. 

Messengerbags

Een ruimte tas met gemakkelijke toegang, dat is een messengerbag! De tas bevat een schouderriem die diagonaal is te dragen, wat ervoor zorgt dat de messengerbag comfortabel te dragen is. De binnenzijde bevat een ruim vak dat bij sommige tassen is gescheiden, waardoor veel spullen praktisch en gemakkelijk zijn op te bergen. De messengerbags zijn er in vele kleuren en soorten. Een aantal tassen beschikken zelfs over een laptopvak, waardoor de messengerbag ideaal is voor het gebruik op werk of school. 

Posttassen

Posttassen zijn net als de messengerbags, makkelijk in gebruik en ook zéér stijlvol. BrandsSupplier biedt posttassen aan van onder andere de merken Eastpak posttassen, Aunts & Uncles posttassen, Cowboysbag posttassen en meer! Kijk snel in ons assortiment voor een posttas die bij u past. 

Weekendtassen met wielen

De weekendtassen met wielen zijn zeer geschikt voor lange reizen, vakanties en weekendjes weg. Omdat de weekendtas wielen heeft is het makkelijk in gebruik en hoeft u de weekendtas niet rond te dragen. De weekendtassen van BrandsSupplier zijn beschikbaar in vrijwel alle soorten en kleuren. Eastpak tassen, Bric's tassen, Kipling tassen en Samsonite tassen behoren tot onze collectie. Functioneel en stijlvol, dat zijn de weekendtassen met wielen van BrandsSupplier!

Weekendtassen zonder wielen

De weekendtassen zonder wielen zijn net iets meer voor de kortere reizen, voor het sporten of andere activiteiten. Wij bieden producten aan zoals Eastpak tassen, Bric's tassen, Kipling tassen en Samsonite tassen en garanderen op deze manier kwaliteit. Kijk snel ééns in onze collectie voor een passende weekendtas. 

Schooltassen

Voorbereid naar school! BrandsSupplier biedt een groot assortiment aan in rugzakken, waarvan een groot deel zelfs een laptopvak bevat! Wij bieden onder andere Aunts & Uncles tassen, Dakine tassen, Eastpak tassen, Kipling tassen en nog veel meer aan.