Welkom bij Brandssupplier!

Koffers online kopen

Brandssupplier biedt online koffers aan voor geweldige prijzen. Alle onze koffers zijn van uitstekend materiaal en zorgen voor de ultieme reiservaring. Om de juiste koffer te kiezen is er onderscheidt gemaakt tussen handbagage koffers, tweewielige koffers en vierwielige koffers. De voordelen en nadelen met betrekking tot deze koffers zijn onderaan weergegeven. Voordat u uw aankoop doet, bedenk goed waar u de koffer voor gaat gebruiken. 

Handbagage koffers

De koffers zijn ervoor gemaakt om het tijdens mee te nemen als handbagage. Bekijk voordat u uw bestelling afrond wel of de handbagage volgens de regels van de vliegmaatschappij is, de regels kunnen namelijk per vliegmaatschappij verschillen. Wij bieden koffers aan van onder andere Aunts & Uncles, Samsonite en American Tourister. Deze koffers zorgen ervoor dat uw reis zonder enige zorgen kan verlopen.

Koffers met twee wielen

Koffers met twee wielen wielen zijn uitermate geschikt voor vrijwel al uw vakanties. Wij bieden tweewielige koffers aan van onder andere American Tourister, Samsonite, Eastpak en meer... Al onze koffers beschikken over een kwalitatief goed handvat en de koffers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Koffers met vier wielen

De koffers met vier wielen zorgen voor stevigheid en stabiliteit. Vanwege de vier wielen hoeft u het gewicht van de koffer niet mee te dragen en rolt de koffer gemakkelijk met uw mee. Wat veel mensen vergeten is dat in plaats van dat u de koffer achter u met u meedraagt, de koffer het makkelijkst te vervoeren is wanneer u deze op alle vier de wielen naast u mee laat rollen. Hierdoor zorgt u ook dat de wielen van de koffer minder snel beschadigen. 

FAQ:

Verschil hardschalige en zachte koffers

Nog geen idee welk type koffer bij u past? Geen probleem, wij zullen u helpen. BrandsSupplier maakt hierbij onderscheidt tussen hardschalige en soepele koffers. Ieder heeft zijn voordelen maar welke zijn dit? Daarvoor hebben wij een mooie weergave gemaakt zie onderstaande weergave:

Hardschalige koffers:

- In een hardschalige koffer blijft bagage beter op zijn plek liggen, wat resulteert in minder kreuken in bijvoorbeeld uw kleding.
- Hardschalige koffers beschermen uw bagage tegen stoten en vocht.

Soepele koffers:

- In een soepele koffer past meer kleding omdat deze meegeeft.
- Soepele koffers hebben een sportievere uitstraling. 
- Soepele koffers hebben vaak uitbreid mogelijkheden. 

Bekijk snel ons aanbod in hardschalige en soepele koffers!

Koffers met twee of vier wielen?

Bij koffers zien we vaak twee designs, de tweewielige en de vierwielige variant. Beide varianten hebben hun voordelen dus het is echt belangrijk om te weten waarvoor u de koffer wilt gaan gebruiken. Om te helpen hebben wij alvast wat voordelen opgeschreven:

Twee wielen

De wielen van een koffer zijn vaak erg gevoelig voor schade. Wanneer u schade ondervindt kunt u natuurlijk het laten repareren, maar voorkomen is altijd beter dan genezen! Vaak is het zo dat de wielen van tweewielige koffers beter beschermd zijn tegen schade, omdat deze geïntegreerd kunnen zijn in de koffer zelf. Uw koffer zal daardoor minder vast blijven hangen waardoor u gemakkelijk kunt reizen. De tweewielige koffer is daardoor ook beter voor ruig terrein.

Vier wielen

In tegenstelling tot de tweewielige koffer heeft de vierwielige koffer een kleinere kans om te vallen. Mocht u vaak spullen meenemen die snel beschadigt kunnen raken is het verstandig om een vierwielige koffer aan te schaffen.
Vierwielige koffers zijn gemakkelijker mee te nemen, de wielen rollen namelijk makkelijker! Mocht u dus vaak rug- en of schouderklachten hebben of lang moeten reizen dan is een vierwielige koffer zeer geschikt.