Welkom bij Brandssupplier!

Kleinlederwaren online kopen 

BrandsSupplier heeft een groot assortiment aan kleinlederwaren. Onder kleinlederwaren verstaan we beurzen, billfolds en etuis. Deze beurzen, billfolds en etuis zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het product duurzaam is en een lange levensloop kan ondervinden. Onze collectie bevat Aunts & Uncles lederwaren, Berba lederwaren, Castelijn & Beerens lederwaren aan en daarmee weet u vrijwel zeker dat iedere keuze, de juiste keuze is. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Beurzen

Beurzen zijn er voor gemaakt om zowel kleingeld, briefgeld als pasjes in te bewaren. De beurzen die wij aanbieden zijn voornamelijk gemaakt van leer, maar er zitten ook beurzen tussen van andere materialen. De beurs of portemonnee is waarschijnlijk één van de meest gebruikte en persoonlijke modeaccessoires voor zowel man als vrouw, want hierin verzamelt u al uw pasjes, abonnementen, creditcards, munten, geldbiljetten en alle bonnetjes en briefjes met belangrijke zaken die u niet mag vergeten. Wij van BrandsSupplier zorgen voor kwalitatief goede beurzen om er zeker van te zijn dat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Ons assortiment bevat Castelijn & Beerens beurzen, H.J. de Rooy beurzen en The Bridge beurzen.

Billfolds

Billfolds zijn de meest klassieke portemonnees. De billfold vouwt als het ware uw briefgeld door midden. U klapt simpelweg de billfold open en u hebt toegang tot al uw persoonlijke spullen, geldbiljetten en creditcards. Vaak is er  nog de mogelijkheid om uw rijbewijs of pasfoto erin te plaatsen. De meest billfold portemonnees zijn in het leer en in het zwart of bruin. Maar er zijn ook billfolds in wat andere vrolijke kleuren. De grootte van de billfolds kunnen erg verschillen, kijk hiervoor in de productspecificaties voor meer informatie. Ons assortiment bevat Aunts & Uncles billfolds, Bear Design billfolds, Castelijn & Beerens billfolds, Cowboysbag billfolds, mywalit billfolds en meer!

Etuis

Er wordt al jarenlang geld bewaard in etuis. De etuis van tegenwoordig zijn zeer stijlvol en functioneel. De etuis van BrandsSupplier zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Van tijdloze klassiekers tot de huidige trends. Ons assortiment bevat mooie exemplaren van leer die zowel stijl als duurzaamheid uitstralen. Onze collectie bevat Aunts & Uncles etuis, Bree etuis, Bear Design etuis, Eastpak etuis en Secrid etuis aan voor een geweldige prijs.