Welkom bij Brandssupplier!

FAQ:

Verschil hardschalige en zachte koffers

Nog geen idee welk type koffer bij u past? Geen probleem, wij zullen u helpen. BrandsSupplier maakt hierbij onderscheidt tussen hardschalige en soepele koffers. Ieder heeft zijn voordelen maar welke zijn dit? Daarvoor hebben wij een mooie weergave gemaakt zie onderstaande weergave:

Hardschalige koffers:

- In een hardschalige koffer blijft bagage beter op zijn plek liggen, wat resulteert in minder kreuken in bijvoorbeeld uw kleding.
- Hardschalige koffers beschermen uw bagage tegen stoten en vocht.

Soepele koffers:

- In een soepele koffer past meer kleding omdat deze meegeeft.
- Soepele koffers hebben een sportievere uitstraling. 
- Soepele koffers hebben vaak uitbreid mogelijkheden. 

Bekijk snel ons aanbod in hardschalige en soepele koffers!

Koffers met twee of vier wielen?

Bij koffers zien we vaak twee designs, de tweewielige en de vierwielige variant. Beide varianten hebben hun voordelen dus het is echt belangrijk om te weten waarvoor u de koffer wilt gaan gebruiken. Om te helpen hebben wij alvast wat voordelen opgeschreven:

Twee wielen

De wielen van een koffer zijn vaak erg gevoelig voor schade. Wanneer u schade ondervindt kunt u natuurlijk het laten repareren, maar voorkomen is altijd beter dan genezen! Vaak is het zo dat de wielen van tweewielige koffers beter beschermd zijn tegen schade, omdat deze geïntegreerd kunnen zijn in de koffer zelf. Uw koffer zal daardoor minder vast blijven hangen waardoor u gemakkelijk kunt reizen. De tweewielige koffer is daardoor ook beter voor ruig terrein.

Vier wielen

In tegenstelling tot de tweewielige koffer heeft de vierwielige koffer een kleinere kans om te vallen. Mocht u vaak spullen meenemen die snel beschadigt kunnen raken is het verstandig om een vierwielige koffer aan te schaffen.
Vierwielige koffers zijn gemakkelijker mee te nemen, de wielen rollen namelijk makkelijker! Mocht u dus vaak rug- en of schouderklachten hebben of lang moeten reizen dan is een vierwielige koffer zeer geschikt.